Solskinsgul

landadelDet er ikke meget landadel over mine dyre gummistøvler længere. Men de skal heller ikke beskyldes for at have stået og samlet støv. De har været brugt stort set hver eneste dag siden jeg købte dem og det skal vel kunne ses.

Nu har jeg bestilt nye hos Zalando.dk – og det blev de glade solskinsgule.

Måske kommer jeg til at fortryde farven, når jeg bliver tiltalt på tysk til sommer men til gengæld falder jeg helt sikkert naturligt ind i miljøet på havnen (:

Jeg har ikke handlet hos dem tidligere, men viser købsoplevelsen sig positiv, er det nok ikke sidste gang. De har et stort udvalg af tøj og sko og har alle de fede mærker Vagabond, Sofie Schnoor og Palladium men også langt mere elegante sko end jeg nogensinde kommer i (lad ikke min Pode se det her, hun er en sucker for stilletter) (:

2-6 dage… så der der gule gummistøvler til fruen i det lille røde hus.

 

9 Comments

  • Mette

   Det er den ikke – jeg har både en helt sort frakke og et sort slag med blomster – jeg bliver et hit i Hals 😉

 • Nola

  😀 ja schau mal da! Dejligt du har besluttet dig, og så længe din regnjakke også er gul, går det såmænd nok 😉
  Her er Zalando fuldt oppe og køre, de fleste bestiller derfra. De har alle mærkerne og et kæmpe udvalg, hurtig levering og du betaler ingen porto hvis det skal returneres. Mine piger kender den (desværre) alt for godt 😉
  God ventetid 🙂

 • Anette B

  Et skønt valg – tillykke med dem 🙂
  Jeg har vovet mig ud i, udover de gule lak Dr. Martens, også at have et par i PINK lak 😀

  • Mette

   Ja, jeg så det på FB – de er bare for fede 🙂

   Jeg har de lange sorte Dr. Martens og bruger dem på 3. sæson – det er det bedste fodtøj (udover gummistøvlerne) jeg nogensinde har haft.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *