Lidt mere reklame

apotek1I lørdags fik jeg et tip af en veninde som er i apotekerbranchen, som jeg synes jeg vil give videre.

Jeg er rigtig glad for mærket Vichy og er dybt afhængig af deres roll-on deo, som stort set er den eneste jeg kan tåle. På et dansk apotek koster den kr. 114,95 og selvom den holder længe, så er det pænt mange penge – taget i betragtning, at man kan få en til en tyver i Netto. Hvis man altså ikke var så skide sart.

I stedet for at handle på mit lokale apotek har jeg købt cremer, rensemælk, deodoranter osv. i England til langt billigere penge. I lørdag fortalte omtalte veninde, at der er yderligere penge at hente på netapoteket i Tyskland.

Jeg var løbet tør for både det ene og det andet, så der røg fluks en bestilling afsted. Der var kr. 58 at spare alene på deoen, som i Tyskland koster € 7,61.

Mandag fik jeg ordrebekræftelsen og tirsdag besked fra GLS om, at nu kunne jeg hente mine varer.

Det må siger at være en okay handel…

16 Comments

 • Pia C.

  Hej Mette,

  Tak for linket, jeg er en sucker for Vichy og Roche produkter. Nu bliver der til en ekstra is eller to (hvis det bliver sommer).

  Husk at kigge efter rav når du går tur på revlerne, der er ofte gode muligheder for at finde noget i det område.

  • Mette

   Det BLI’R sommer og is tid 🙂

   Jeg skal prøve at rode lidt i vandkanten – er der tidspunkter/steder, der kan anbefales?

   • Pia C.

    Hej Mette,

    Du skal ikke rode i vandkanten, men holde øje med steder hvor der ligger sort/forkullet træ og blade. Det har ca. samme vægt som rav, så de følges ad. Bedst ved lavvande, og allerbedst efter kraftig blæst/storm med efterfølgende fralandsvind.

    Når det bliver sommer, kommer der ikke meget rav, det “varme” vand bærer ikke ravet så godt som det kolde. Så lige nu er den bedste tid.

    God jagt 😀

 • MissMuffin

  Det er da et tip, der vil noget!
  Herhjemme bruger vi rigtig mange af apotekets produkter, men desværre har de ikke lige decubal.
  Til gengæld kan min dyre ansigtrens fra Burts Bees fået til kun 120 kr, imod de omkring 200 kr. jeg har givet herhjemme. Der må en bestilling afsted- og tak for svar med porto. Mit tyske er temmeligt rusten, så jeg kunne ikke lige finde det:)

  • Mette

   Mit tyske ligger heller ikke lige på ryggraden, men hvis du bruger Google Chrome foreslår broowseren selv, at oversætte for dig og selvom det er en maskin oversættelse så bliver det lidt mere forståeligt 🙂

   Burts Bees kender jeg ikke – kan deres produkter anbefales?

   PS: de har også mange gode produkter til både hund og kat.

   • MissMuffin

    Jeg er vild med deres Radial Face Cleanser hvertfald. Min hud er mega sart, men den her er ret lækker, fjerner makeup og får ikke huden til at stramme. Og så lugter den af frisørsalon! Deres læbepomader er jeg så ikke så vild med..
    Jeg må prøve med Chrome så!
    Spændende, det havde jeg ikke set. Nu har vi jo desværre kun Frede tilbage, for vores Emma kunne ikke mere og vi måtte sige farvel til hende i tirsdags…

 • Annemette

  Der er stor forskel. Jeg fär B12 indspröjtninger hver 9. uge og i DK gav jeg over 500 kr for 5 ampuller, hernede giver jeg 16 kr for de samme 5 ampuller…

  • Mette

   Portoen koster €4 (knap kr. 30), hvis man køber for over €40.
   Ordre under €40 bliver pålagt et leveringsgebyr på €4,50

   – så man skal selvfølgelig købe mere end en enlig deo før det kan svare sig 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *