Fejlforsendelse

Jeg var ret tilfreds med den endelige opgørelsen fra boligselskabet, som viste at jeg skulle have penge retur af mit boligindskud.

Ikke meget, men dog et plus.

Hvad jeg var knap så tilfreds med var, at de havde sendt checken til Aalborg Kommune til “helt eller delvist indfrielse af indskudslån“… jeg har skuette modtaget noget indskudslån. Jeg har selv betalt de penge og forstår ikke hvorfor Aalborg Kommune pludselig skal rodes ind i det for…

indskud

Jeg er godt klar over, at det måske mere er reglen end undtagelsen, at beboerne på Tingbakken får både indskud og det meste af huslejen betalt… men det gælder altså ikke den her enlige mor, som aldrig har modtaget en krone fra det offentlige, men klaret sig selv. NÅ.

Behøver jeg at sige, at klokken ikke var mange minutter over 9 da de havde mig i røret… (:

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.