Ugens prygel-knabe

IMAG0002_COVER-Edit

I dag blev det her billede rundsendt med teksten:

Børnearbejder fra Polen“.

Somom! De er bare ikke vant til at se nogen udføre manuelt arbejde og nogen skulle jo få styr på den store pose filtrede strømforsyninger, vi fik ind fra bunken af fratrådte medarbejdere.

Ønglingsmakkeren var retur efter et par fridage og lagde ud med lyn og torden i de ellers smukke blå øjne.

Jeg iførte mig klogeligt ørebøfferne, tændte Spotify og lod ham rase ud… og et par kopper kaffe og en franskbrødsmad senere var han mildere stemt overfor omverdenen (:

Vi står overfor store omvæltninger og nye arbejdsopgaver i nærmeste fremtid.

Vi ved endnu ikke, hvad det indebærer. Uvisheden er ikke speciel rar og det kan ikke undgå, at påvirke humøret hos alle.

Jeg synes hele tiden, at vi løber hurtigere og hurtigere, arbejdsmængden vokser og opgaverne bliver flere, vel at mærke uden vi får tilført ressourcer… men jeg har et job og gode kolleger, så jeg kan vel ikke engang tillade mig at være utilfreds.

Heller ikke selvom jeg åbenbart er udvalgt som ugens prygel-knabe (:

2 Comments

  • Henny Stewart

    Det kan somme tider vise sig at være en tvivlsom velsignelse at være blandt dem, der ikke blev fyret. Som du selv skriver: Man kan ikke tillade sig at være utilfreds, man skal løbe hurtigere end før, og det kan godt bevirke, at der kommer gnidninger blandt ellers gode kolleger, så pas på dig selv!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *