Udkants Danmark

Jeg nåede kun til side 2 i dagens avis før jeg faretruende nærmede mig det røde felt:

Hvis der er brug for skadestuebehandling, kan patienten i telefonen få at vide, hvilken skadestue der på det pågældende tidspunkt har den korteste ventetid.
– Kirsten Lee (R) –

Mon Kirsten Lee er klar over hvor mange skadestuer, der er tilbage i Jylland. Eller mener hun mon helt seriøst, at det er rimeligt, at jeg skulle køre til Århus med f.eks. en brækket arm?

Eller har hun blot, som så mange andre, taget sine snævertsynede københavnerbriller på?

I Region Sjælland og Hovedstaden er der oprettet en akuttelefon – mens man i resten af landet skal ringe til egen læge eller vagtlæge inden man farer afsted på skadestuen – er der lige nogen, der ved, hvor længe det kan vare at komme igennem der? Det tror jeg næppe!!!

Bortset fra at vi, der bor udenfor verdens navle (læs: Sjælland), igen er blevet hægtet af, vil det helt sikkert minimere ventetiden på skadestuen, når der på forhånd er sorteret i hvilke skader, der kræver akut behandling og hvilke der godt kan vente og behandles af egen læge – men alle burde som minimum have ret til en ordentlig bemandet akuttelefon.

5 Comments

  • Lone Nielsen

    Kirsten Lee er i dag politiker i Region Hovedstaden og udtaler sig med den baggrund. Hun er derfor, ret beset, uden skyld i, hvordan der prioriteres i den øvrige del af landet. Og man har, som bekendt de politikere, man har valgt….. I min optik er regionerne et overflødigt mellemlag, som kun bidrager til at skabe ulighed mellem landsdelene.

    med upolitiserende hilsner 🙂
    Lone

  • Deborah

    Jeg ved snart ikke, hvor vi er henne, det er en skandale. Man skulle ikke tro de politikere levede i samme verden som os andre! Det må være en virkelighedsflugtvirus, der rammer dem, så snart deres r*v rammer taburetten, for det er over hele linien!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *