I’m back…

Så blogges der fra 9370 Hals. TDC var på besøg i dag og i løbet af no time var der etableret arbejdsplads på 1. salen… og mor var på nettet (:

Det har været og er travle dage. Flytningen var forholdsvis hurtigt overstået takket være en god kollega og en lille flok af Nannas søde kammerater, hvoraf en er i elektrikerlære en anden VVS’er, så mens vi slæbte blev der hængt lamper op og tilsluttet opvaskemaskine.

Bagefter var der ikke energi til andet end af gå hver til sit, så jeg skylder dem en middag, når jeg er på plads.

Jeg kæmper mig fortsat vej gennem flyttekasserne, men stue, køkken, bad og soveværelse er beboeligt og så må resten komme hen af vejen.

Ninjaen har haft urolige dage og det har kostet nattesøvnen for undertegnede. Men nu ser det ud til, at hun har fundet ud af, at det er her vi skal være og ligger lige nu udtrakt, afslappet og snorkende i Biabeden. Hun nyder den store have og har ‘præsenteret’ sig for naboerne hele vejen rundt. Min niece, som boede har før, har en hund som er knap så stort som Ninjaens hoved, så jeg tænker de har fået sig lidt en forskrækkelse (:

8 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *