Halsbo in spe

Så er der nye beboere i nr. 31… næsten!

halspage

Jeg hentede nøglen i formiddag og kørte et par gange frem og tilbage med en propfuld Polo. Jeg kan ikke have så meget, men jeg kan i hvert fald flytte alt det, der ikke lader sig fylde i kasser. Så er det væk og gør flytningen på lørdag lidt nemmere. I hope.

Jeg lagde lige vejen forbi mine forældre og præsenterede mig som det nye bysbarn. I følge både mine forældre og min søster behøver jeg ikke nærmere præsentation. Alle i byen ved allerede, at det er Henry og Birthes yngste datter, der flytter ind.

Jeg tænker, at det også er en ting man skal vænne sig til… at det er en by med 2500 indbyggere hvor alle ved alt om alle… og med en blomstret Polo og en rød Ninja skal jeg nok ikke gøre mig de store forhåbninger om at være anonym (:

Poloen kører igen i morgen…

18 Comments

 • Charlotte

  FÅÅÅÅCCKKK hvor er det lækkert det hus der… og ser da også ret stort ud (får Ninjaen eget værelse også) Spændende med den åbne etage over køkkenet..

  Glæder mig til at se mange flere billeder.

  Og forresten KÆMPE TILLYKKE med det… hvor er det dejligt for Jer 🙂

  • Mette

   Det bliver så hyggeligt 🙂

   Det er kun på 90 kvm så stort er det bestemt ikke. Der er lys fra begge sider og fra oven i køkken/stue, så der er så lækkert lyst.

  • Mette

   Det er aldrig til at vide Pernille… jeg har heldigvis brede skuldre så passer jeg ikke ind overlever jeg nok det også 🙂

 • Karin

  Nu er du/i et skridt nærmere et liv uden flyttekasser 😉

  Skønt med en have, den er nem at holde nu, det passer jo godt, da det er indretning der kræver tiden 🙂

  • Mette

   Der bliver noget græs at slå til foråret… jeg håber, at jeg kan finde en gammel havemand, som gider komme forbi et par gange om ugen 🙂

 • Anette

  Tillykke med huset – det bliver da skønt! Jeg er også flyttet tilbage til byen hvor jeg voksede op. Her bor dog nogle flere – så jeg kender langtfra alle 😀 God flytning til jer 🙂

  • Mette

   Jeg er nu ikke fra Hals. Mine forældre flyttede først til byen for 18 år siden. Trak først min faster med og dernæst min søster, hendes datter og barnebarn – og nu altså mig 🙂

 • Hanne

  Hej mette.
  Super dejligt hus, det er klart du glæder dig!!
  Nu er det værste vel næsten overstået….. jeg synes det er meget mere inspirerende at pakke ud, og flytte ind, i forhold til at pakke ned og flytte ud.
  Håber du bliver rigtig glad for boligen.
  Anonym forbliver du nok ikke, men mon ikke din åbenhed og ninjaens skønne glade “fjæs” tilsammen løsner op på nabolaget.
  God aften og fortsat god flytning.
  Snart er der HÅNDBOLD!
  Venligst Hanne

  • Mette

   Jeg synes stadig der er langt igen. Når jeg er flyttet på lørdag er der også rengøring og overdragelse af den gamle bolig. Jeg har dog taget det værste; ovnen og køleskabet så der er kun de store ting tilbage at gøre rent.

   Jeg tror halsboerne er meget åbne over for nye mennesker. I hvert fald er der taget godt imod resten af min familie, så mon ikke vi også falder til 🙂

 • Johanne

  Jeg har kommenteret på det lille hus før, og med fare for at gentage mig selv siger jeg bare: I dét der hus har man det godt, er jeg sikker på! 🙂

  Rigtig god flytning!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *