Barndommens gade

I november 2011 kunne jeg glæde mig over et gensyn via “indernettet” med legekammeraterne fra min barndomsgade.

jyttevej

Nu har den ældste af pigerne fra 84 taget initaitiv til et møde ude i den virkelige verden.

Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig helt vildt til at se Poulsen klanen; Joan, Jan, Birgitte og Bent… og Vestersøe pigerne: Maj-britt og Liselotte?

Som jeg også noterede mig den november dag: Jeg har genoptaget mange skønne forbindelser de sidste år… gamle kærester, veninder, tidligere kolleger, skolekammerater og nu altså også mine allertidligste legekammerater.

Alt afhængig af hvad vi har at sige hinanden i dag, er nogle kommet for at blive i mit liv, mens andre blot er på en hurtig gennemrejse.

Uanset er gensynet både sjovt og velkomment.

5 Comments

 • Maj-Britt Vestersøe

  Måske 🙂 Der er ingen fare for total stilhed – jeg har været til fest med Birgitte og Joan i sommer……….. Vi kunne sagtens bruge mund. Jan har været i butikken for at handle, og der gik samtalen altså også ganske strygende 🙂 Lotte er bestemt ikke tabt bag en stille vogn, så æh…..
  Værste scenarie vil være, at ingen siger en lyd – den tanke tør jeg ikke tænke til ende – kan ligefrem fornemme pinligheden. Det sker så ikke 🙂

  • Mette

   Nej, det er et helt umuligt scenarie..!

   Jeg er den stille type (her skal ikke grines for det er jeg faktisk) men i trygt selskab kan jeg sagtens bruge mund 🙂

 • Maj-Britt Vestersøe

  Der er gået rigtig mange år siden den spæde begyndelse på Jyttevej. Alle de implicerede til vores møde GLÆDER SIG (det måtte “råbes” ud) – ikke mindst undertegnede. Så på gensyn, nedtællingen er startet 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.