Oslo tur retur

Oslominicruise i glimt

 • Behagelig færgeoverfart i kahyt med eget bad og toilet
 • Bidende kulde
 • Udendørsservering af varme drikke
 • Slotsbesøg
 • Nobel fredspris overrækkelse
 • Jacuzzi under åben himmel i 16 graders frost
 • Skyhøje priser: jeg nævner bare nkr. 80,- for et brød – eller hvad med en Latex gris til hunden nkr. 138,- (min lokale dyrehandler sælger nøjagtig den samme gris til dkr. 30,-)
 • Peppes pizza
 • Rensdyrskin (mor’ens fødselsdagsgave til sig selv).
 • Lidt julegaveindkøb (til de, der har leveret en ønskeseddel – resten må man formode har ALT ;-))

– det er bare lidt af, hvad dette minicruise har budt os. Herunder følger hvad iPhonen så af underligheder:Og kom så i øvrigt ikke at påstå, at nordmændende mangler humor… her er hvad fik os til at grine af på vores tur rundt i byen. Behøver jeg at sige at “Arne og Carlos” scorede toppoint (:

10 Comments

  • Mette

   Årh, der er da også et par stykker af slottet – men resten falder vist godt nok uden for kategorien ‘turist fotos’ 🙂

 • Anita

  Har siddet i “min vindueskarm” og kigget over på Peppes evigt blinkende røde lys, men jeg nåede aldrig at spise derinde. Det gør jeg næste gang. Nu sidder jeg bare her og smiler. Og smiler. Og smiler. Helt vildt bredt.

  Tak – og velkommen hjem igen 🙂

  • Mette

   Det var så lidt… smil er ikke det værste man kan frembringe 🙂

   Peppes Pizzaer har en helt speciel smag og de her var helt som jeg husker dem.

 • Deborah

  Jeg ved godt, der er HYSTERISK dyrt i Norge. Jeg får skrækhistorierne fra tøserne, når de har været på hestevisit deroppe og næsten er ruineret af en tur i cafeteriaet for at få noget at spise. En drink tør de dårligt tænke på!! 🙂

  Husker tydeligt, dengang vi havde en Peppes Pizza i København. Verdens bedste efter min mening. Husker især den jeg altid købte (når det skete, ikke ofte), som var med de lækreste saftige spicy kødboller – uhm! Gad vide, hvorfor vi ikke måtte beholde den?

  Som altid fine fotos – godt det var en god tur.

  • Mette

   Jeg ville have synes det halve var dyrt for et brød… men 80 kr. OMG

   Jeg sendte billedet af latexgrisen vil min dyrehandler bekendte… jeg har netop lavet annonce til ham. hvor han sælger samme gris til kr. 30 – han kunne så godt forstå at nordmændende gik amok når de kom i hans butik.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *