Dødsyg november

Altså medmindre man er forelsket eller på anden vis momentant sindssyg er der f****** ikke meget positivt at sige om november.

Grå, mørk og fuld af hverdage. Ingen fester. Ingen fridage. Ren rutine.

Det er ikke underligt, at der florerer ekstra mange depressioner på denne tid af året. Jeg hører til de heldige, der kan forlade jobbet kl. 15 og dermed nå ud, mens der er bare en lille smule lys. Og det gjorde vi. Ninjaen og jeg. Vi slog et sving ind i skoven. Den er der sørme heller ikke meget positivt at sige om lige nu.

Sidste år var der fuld knald på november. Min far var indlagt på hospitalet og udover alle de praktiske gøremål, der var i den forbindelse, var der en masse følelsesballade i mit eget liv. Altsammen noget jeg gerne havde undværet.

Vi er ude på den anden side og årets november har blot været grå, mørk og fuld af hverdage.

For min skyld kan vi godt spole tiden frem til 1. december og den dejlige julemåned med lys, fester, et drys sne, god mad, familie tamtam og masser af alt det hyggelige, der følger med.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *