Voksen in spe

Jeg er meget bevidst om, at der luskes i krogene rundt omkring mig.

Fredagsmorgenmødet er pludselig blevet et torsdagsmorgenmøde, netop i den uge det er min fødselsdag, der er udstukket et forbud mod at kigge i Poloens bagagerum og der blev smuglet “noget” ud under en jakke i dag.

Jeg ved selvfølgelig også godt hvorfor…

Det er ingen hemmelighed, at min ‘meget’ runde dag ligger ude i, hvad der må betegnes som, nær fremtid.

Jeg slipper nok ikke med lidt ekstra opmærksomhed i den anledning, selvom jeg helst så det forbigået i tavshed.

Jeg ønsker mig forresten også denne her… set i Netto… i dag.

Den indeholder alt det en rigtig hausfrau bør vide om madlavning, bagning og syltning og nu hvor jeg bliver voksen, bør jeg vel begynde på den slags.

Eller noget.

2 Comments

  • Henny Stewart

    Ja, hvis du ikke får kogebogen i gave, kan du da bare købe den selv.

    Jeg ved ikke, om der er nogen alder, hvor man bør kunne sylte, bage osv. Selv er jeg nok noget ældre end dig, og jeg er bestemt ikke nogen ørn i et køkken. Derimod er jeg meget tilfreds med at nyde andres anstrengelser på området. 🙂

    • Mette

      Altså når man (omtrent sammen med den runde fødslesdag) nu får en have med æbletræ, rabarber, bærbuske og plads til både drivhus og køkkenhave, så er man da nødt til at begynde kigge på den slags… og hvem ved, måske vil jeg oven i købet nyde det 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *