I anledning af weekenden

Jeg gjorde mit inden jeg forlod firmaet i går… jeg prøvede både chefen og fagforeningsformanden, men de mente ikke, at vi lige pt. kunne indføre en ekstra dag mellem lørdag og søndag, endsige tage mandagen med i weekenden.

Sig ikke, at jeg ikke prøvede.

Men altså… indtil videre består weekenden fortsat kun af to dage.

I dag er det lørdag og formiddagen er brugt på en tur til Hals. Foruden af hente mine nedslidte vinterdæk, aflægge mine forældre besøg fik jeg også talt med ejeren af det bette hus jeg går og drømmer om.

And guess what… jeg blev vejet og fundet acceptable som lejer og den 1. februar, siger jeg farvel til min hjemby gennem 16 år.

Vi havnede i Vodskov ved en tilfældighed og blev hængende.

Nu havner jeg i Hals… også ved en tilfældighed og fordi lejligheden bød sig.

Om jeg bliver hængende her lige så længe vil vise sig.

Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig?

12 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *