Efterårsferiefri

Poden er fløjet.

Ikke fra reden… men til Madrid, via Amsterdam og Barcelona.

Sammen med sin far og et par venner holdes der efterårsferie i det spanske.

Turen går fra Barcelona til Madrid i lejede biler. En tur der planlægges til at vare nogle dage med indlagte oplevelser undervejs.

I Madrid skal hun blandt andet se Ronaldo spille på Santiago Bernabéu Stadium. Ikke at hun interesserer sig en pind for fodbold, men mon ikke at det trods alt bliver en kæmpe oplevelse at mærke stemningen på det her enorme stadion, blandt tusindvis af fodboldfans. Jeg tror det.

Undertegnede har også efterårsferiefri resten af ugen (plus mandag i næste, tror jeg) og selvom mine planer er langt fra så spændende og eksotiske som Podens, så er en bunke fridage ikke af vejen.

Vi ses på den anden side (:

5 Comments

 • Pernille

  Jeg var i Barcelona dengang jeg gik på HF. Nogle af drengene mente at sådan en tur ikke var komplet uden en tur til Camp Nou og noget rivalopgør. Det var ikke et opgør mellem de allerstørste, men et sted nede på grønsværen – og der var godt nok langt ned – løb ham der Laudrup rundt, og selvom jeg i princippet var temmelig ligeglad med fodbold, var det en fed oplevelse 🙂

  • Mette

   Jeg gad godt være på det stadion i aften selvom fodbold ved Gud heller ikke har min interesse… men storskærme og Ronaldo… jooo det kunne sagtens fange min opmærksomhed 🙂

 • Helle K.

  Rigtig god ferie og god fornøjelse – også til datteren. Min datter har også set fodbold på Bernabéu og det var en kæmpe oplevelse, selv om hun heller ikke interesserer sig et klap for fodbold. Bare det at have et billede af sig selv med banen og sæderne og navnet i baggrunden. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *