Små og store planer

Fuglebogen siger, at dette er en “spætmejse”. Den er ikke set på foderbrættet før. Måske er det den nye foder, der har tiltrukket den.

Solen har skinnet fra en næsten skyfri himmel hele dagen og eftermiddagsturen ned af markvejen var en sand lise efter en lang dag på jobbet.

Jeg havde god tid for verdens sødeste Pode havde støvsuget, vasket gulv og ordnet det praktiske, så da jeg som hjem fra job, var eftermiddagen til ‘fri leg’.

Jeg går og tumler med lidt større planer, som indbefatter at rykke teltpælene op og flytte tættere på det hav, som jeg er så glad for. Ikke helt ud på kanten, men i gåafstand faktisk. Intet er sikkert endnu… men jeg krydser fingre for, at tingene falder ud til min fordel.

Meget mere om det senere.

Håber jeg.

17 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *