Hun spiser børn til frokost

For lidt siden stod der et par tyndbenede ti årige uden for min dør, “Må vi gå med din hund?”.

At dømme ud fra tykkelsen på deres arme og ben vil jeg vurdere at Ninjaen vejer det dobbelte… af de to til sammen vel at mærke… mindst!

Jeg var lige ved at svare, “Hvad tror I selv“.

Det gjorde jeg selvfølgelig ikke, men forklarede dem pænt og ordentligt, at det nok ikke var en god ide alene pga. hendes størrelse og styrke.

Det har været sommerens hit blandt gadens tøsepigebørn… “at gå med hund”.

Der er en vrimmel af 8-10 årige piger herude, som løber skrigende rundt med forvirrede hunde i bånd. Hunde i alle størrelser fra Berner Sennen til Cavalier King Charles Spaniel

Ja beklager piger, men jeg lægger altså ikke hund til.

8 Comments

 • Monica

  Det kan man da ikke!! Lige så lidt som man ej hellere mere har pigebørn som ringer på og spørg om man må gå tur med barnevognen. Med baby i! Men sådan gjorde man engang…

  • Mette

   Det gjorde vi meget i da jeg var på den alder, det med at gå med barnevogn. Men jeg boede også et sted med et gårdmiljø, hvor man kunne ses hele tiden.

 • Deborah

  Undskyld, jeg kunne helt “politisk ukorrekt” ikke lade være, at at skrige af grin over del et! Del to – hvad hulen har folk gang i? Det er da dybt uansvarligt, både af forældre og hundeejere!

  • Mette

   Jeg synes det er skide synd for hundene, som ikke aner hvorfor de skal storme rundt ude på legepladsen og kommanderes rundt med at nogle tøsepigebørn, som ikke aner hvad de har med at gøre.

   Om jeg så havde haft en chihuahua havde de ikke fået lov 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *