Medvind søges

Både på motorvejen og i livet, tak!

“Vejdirektoratet har vurderet, at trafikken generes mindst ved at arbejde i døgndrift i en
kortere periode
i stedet for at arbejde ved natspærringer over en noget længere periode.”

Jeg tænker, at vejdirektoratet skulle tvinges til at køre gennem tunellen morgen og eftermiddag de 3 næste uger – og så vil jeg forresten gerne høre dem sige bagefter, at døgndrift er den mest fordelagtige  arbejdstid…

Hrmpff…

De næste dage skal jeg “heldigvis” til hovedstaden på job og skal ikke syd for fjorden. Heldigvis er sat i gåseøjne for det var bestemt ikke med min gode vilje. Den meget korte varsel, der blev givet på den LEAN workshop gav mig en masse bøvl på hjemmefronten. Jeg måtte spørge en ven om noget praktisk hjælp.

Det skulle jeg nok ikke ha’ gjort, for det kostede vedkommende en søvnløs nat… og måske også vores venskab :-/

Men jeg har det sådan lidt, at hvis ikke jeg, som en ven, kan spørge om en simple tjeneste uden det kræver SÅ store overvejelser… tja… så bare glem det (sjovt nok er der ingen overvejelser af “den slags”, når tjenesterne går den anden vej!?!).

Nå, never mind… med min chefs gode vilje fik jeg løst problemet. Jeg har fået lov at rejse frem og tilbage hver dag i stedet for at overnatte og workshoppen er dagligt reduceret med en time, så jeg kan nå mit fly. Så hænger det sammen for mig.

Samme chef har givet grønt lys til, at jeg flytter arbejdstiden fra 06.00 – 14.00 i den periode tunellen er lukket. Det minimere forhåbentlig transportiden en del… så lidt medvind på motorvejen har jeg fået.

I livet er der ingen tegn i den retning… men det var nok også for meget at forlange.

Nå ja… jeg holder forresten stadig ferie… fra cyberspace 🙂

5 Comments

 • Anne

  Åh hvor jeg kender det med den Limfjordstunnel. Da jeg i går hørte, at der var kø langt op og ned ad E45 fra tunnellen gik jeg og priste mig lykkelig for, at jeg ikke skulle nogen steder. Livets små glæder 😉

 • Pernille

  Nogen ting ser bare bedre ud på tegnebrættet end i virkeligheden. Hvorfor kan til tider være svært at gennemskue.

  Men godt at høre, der var hjælp at hente, når den første hjælp udeblev.

  Fortsat god cyberspaceferie 🙂

  • Mette

   Jeg ved godt, at arbejdet skal udføres og jeg tror såmænd, at det vil være ubelejligt uanset hvornår de valgte at gøre det.

   Men brokke os det skal vi 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *