Dagens store samtaleemne…

Hmmm, jeg sidder og funderer lidt over, hvordan avisoverskrifterne mon havde lydt, hvis det havde været en ‘Ninja’, der var blevet skudt efter utallige gange, at strejfet omkring på egen hånd?

Knap så tårepersende vil jeg gætte på :-/

Jeg vil ikke her tage stilling til om jægeren har handlet korrekt eller ej eller om loven er forkert eller ej… men uanset hvilken type/størrelse hund man har, så er man saftsuseme som ejer ansvarlig for, at at den ikke er til gene for andre. Et ansvar som den her familie tilsyneladende har valgt at se stort på.

(og nu har jeg garanteret stukket hånden ned i en hvepserede)

9 Comments

 • qvinde

  Det der i denne sag undrer mig mest, er at hundefamilien har turde lade deres hund rende ind på naboens grund, til trods for at denne har fortalt at han skyder den hvis det sker igen. Det alligevel modigt af en familie der SÅ gerne vil beholde sin hund i live.

 • Jonna

  Jeg er enig, vil man ha dyr må man lære at opdrage dem så de ikke er til sene for andre. Må mangle noget at skrive om for at sælge aviser. Siden det får så meget plads.

 • Lilli

  Også helt enig fra min side.
  Hundeejere ER ansvarlige for at deres hund eller hundens efterladenskaber IKKE er til gene for andre, hvorfor det så kan undre mig, at nogle hundeejere synes det er ok, ikke at samle op efter deres hund. Mon det fungerer sådan her: hmmmm, jeg kigger væk, mens Fido besørger i denne indkørsel, og så er lorten nok væk, når vi går videre….
  For pokker da, de gør det altså lidt svært for ikkehundeejere at holde af hundene.

 • Marianne

  Også helt enig med dig…hvordan ville verden se ud hvis alle hunde bare løb frit omkring???
  Heller ingen hvepserede her…..

 • Rikke

  Melder mig i koret, men det vidste du nu godt. Som hundeejer har man et ansvar, og man har bare at tage det alvorligt. Det kan simpelthen ikke diskuteres.

  Lovens beskaffenhed kan man til gengæld diskutere, for der vil stemningen helt sikkert være delt, og der kan du helt sikkert få et par rap over fingrene. Men nu har alle jo ret til at have en mening i det her land, og du vil helt sikkert ikke stå alene med den her holdning 🙂

 • Anita

  Ingen hveps her, vi er endnu en gang enige. HELT enige, endda!

  Som Heidi siger jeg også, det var godt, det ikke var en muskelhund – så var stemningen desværre ikke “nåårh, hvor er det syynd” – måske nok mere “så ka’ den fandeme lære det”. Gudskelov blev det ikke sådan.

  • Mette

   Medierne gik da helt i selvsving i går… det er nærmest kvalmende… EB deltog sågar i ‘begravelsen’… altså come on!!!

 • Heidi

  Det ved jeg nu ikke om du har:-)

  Jeg er som muskelhunde ejer også bare glad for at det ikke var en muskelhund der var blevet skudt. Mest af alt fordi der til stadighed er en så sindsygt dårlig stemning over visse hunderacer.

  Vi er trods alt alle glade for vores hunde. Og uansvarlige hunde ejere findes der i alle racer.

  Men ja overskriften havde helt sikkert set anderledes ud hvis det var en anden race.
  Og folk bør sørge for at ens hunde ikke strejfer til irritation og frygt for andre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.