Dublin – Amsterdam – Aalborg

Så stod hun der pludselig… med en alt for tung kuffert, tårer strømmende ned af kinderne og en mund, der var ved at løbe over med ord…

Hun var lykkelig for at være hjemme, i sin mors favn og i et varmt hus med internet der virker… men det er også med bagagen fuld af fede oplevelser og en god portion selvtillid.

Jeg er sikker på, at munden løber videre, når hun en gang står op og vi får kigget på de hundredevis af billeder, der ligger og venter på kameraet… jeg har smugkigget…

4 Comments

 • Deborah

  Jeg kan huske, da jeg selv i relativ høj alder var på udenlandseventyr et halvt år, hvor hårdt det også var for min mor. Men stadig var det da også godt noget af det, og en oplevelse, jeg ikke ville have været foruden. Og sådan er det sikkert også for jeres to tøser tror jeg!

  Jeg giver Anita ret – dejlige fotos!

 • Anita

  Nååårh, det lyder godt altsammen og hvor er det bare nogle dejlige billeder hun har med hjem (hundene kigger jeg lige på en ekstra gang… nej 10 gange, for de er skidesøde!).

  Jeg går også og glæder mig til min egen store pige kommer hjem. Hun valgte vinterferien fra og begav sig af sted til Belgien, som en del af sit økonomistudie. Da hun ringede hjem forleden, var det tydeligt at høre, at det ikke kun var sjovt. Det skumle kloster de bor på, er sejlende fugtigt, uhyggeligt og iskoldt, så hun glæææder sig til at komme hjem. En masse oplevelser ringere. Jeg er klar til at lytte og kramme 😉

  Riiiigtig hjertegod weekend til Jer <3

  • Mette

   Og hvordan har vi det så ikke lige som mødre, når vi kan høre at stemmen er tyk og man godt ved, der er visse spørgsmål man ikke skal stille… godt hun snart er hjemme hvor hun hører hjemme.

   Og hjertelig god weekend til jer også.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.