Så fik hun sørme iPad…

Kald min bare iWoman (:

Jeg vil lige understrege det er min. Min (forstod du den Nanna?). Men argumentet for at købe den lige nu er faktisk, at Poden skal have den med, når hun sidst på måneden rejser til Irland. Det er i det mindste den udskyldning jeg har brugt overfor mig selv (somom jeg behøver en). Hun skal have så meget med i kufferten, at en almindelig bærbar vil være lidt i overkanten at slæbe med også… og iPaden tynger ikke alverden i håndbagagen!

Nåmen jeg dutter lidt og prøver mig frem… og så var det jeg tænkte om I, der allerede er i besiddelse af sådan en fætter, kan anbefale apps, jeg absolut ikke kan undvære..? eller links til sider med gode tips og ideer til at udnytte dens fulde potentiale?

18 Comments

 • qvinde

  Glæder mig Mette, så har jeg måske endelig en reel chance, de hårde de damer derinde. Men vi skal nok komme efter dem, de kan bare ente sig:)))

 • Annemette

  Hihi “Angry Birds”, den er et must (og en rigtig tidsröver) 🙂

  “Digital Photographer” evt gennem Newsstand som ligger pä iPad’en, ved ikke om du kender bladet men det er et supergodt fotoblad – det koster dog lidt i abonnement, men stadig kun halvdelen af hvad det koster i bladform….

  “Pimp Your Screen” lidt sjov gejl til skaermen 😉

  “PS Express” Photoshop til din iPad…

  “WeatherProHD” sä har du styr pä vejret inden du skal ud med hunden 🙂

  “tvtid” sä du kan fölge med i tv-programmet 😉

  God fornöjelse 🙂

 • qvinde

  Enig med Olines, WORDFEUDS, koooom nu Mette 🙂

  Jeg har desværre ikke en ipad (endnu) men hold nu op den er smart, især for os der pludselig ike kan se en skid uden briller på ….

  • Mette

   Jeg er jo med Pia. “mettebech”…. hvor svær kan jeg være at finde.

   Men jeg er en ren amatør, så jeg er squ for nem. Endnu! 😉

 • Therese

  Stort tillykke. Uh, jeg kan give en masse app-tips, men lige nu skal jeg til at lave mad til Spunken, så du må vente lidt. Mind mig lige om det, hvis jeg glemmer – ammerhjerne du ved.
  🙂

 • Marianne

  Tillykke med købet.
  De apps jeg bruger mest er vist nedenstående
  Film on Free TV – gratis engelsk tv. Måske ikke så relavant hvis man har tv, men for sådan nogle som os som ikke har er den god.
  BBC iplayer – hvis man er til fals for BBC produktioner. Koster 54kr om måneden i ab. men alle pengene værd.
  Bluefirereader, så du kan hente bøger direkte fra Ereolen
  Wordpress
  etilbudsavis – fin måde at læse ugens reklamer på
  Skype – til poden når hun sidder i udlandet og skal tale med moderen
  Reeder for ipad – min foretrukne rss reader.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *