Vi er “ornere”

Hjemme hos os er der ikke langt fra tanke til handling… beslutningen om at ommøblere og male Podens værelse blev truffet tirsdag aften og i dag er værelset ryddet og der er gjort klar til en omgang hvid maling. Den gamle seng er kasseret og resten har hun smidt ind på mit værelse… der er dog levnet et lille hul i bunkerne, så jeg kan komme i seng.

Det bli’r vist endnu en lang og travl weekend.

 

3 Comments

 • Koh-I-Noor

  Dejligt med handlekraftige kvinder!

  Apropos boligen er det ved at være tiden, hvor jeg skal finde min lejebolig, og jeg får en del tilbud i din by. En bekendt talte om, at der er no-go områder (tror det var Lille Tingbakke), eller at der engang var det. Kender du noget til det?

  • Mette

   Lille Tingbakke står over for en kæmpe renovering. Man vil hive et par af blokkene ned og slå de mindre lejligheder sammen til større og det skal nok blive godt… men ellers har din bekendte ret… som det er nu, ville jeg ikke bo der.

   Store Tingbakke, hvor jeg bor, ligger klods op ad, men sjovt nok har vil aldrig problemer med beboerne fra Lille Tingbakke. Vi ligger væk fra byen og væk fra busstoppestedet og de færdes ikke nede hos os.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *