Efterårstilbud

Jeg kom til på et tidspunkt, at lave en netannonce til Solsidens Dyrehandel.

Indehaveren havde selv lavet et temmelig ubehjælpeligt forsøg i et worddokument (sorry, men det var det altså)… det kunne jeg altså ikke få mig selv til at lægge på nettet og jeg lavede derfor et forslag selv. Det faldt heldigvis i god jord… og åbenbart i en sådan grad, at jeg blev spurgt, om jeg ville lave en annonce til den lokale sprøjte også.

Om jeg ville? Jeg ville elske det. Min lyst til et lave den type opgaver er stærkt understimuleret pga. mit nye job, så jeg tog mod opgaven med kyshånd.

Og her er resultatet, som fylder en ½ side i den udgave af Limfjordsavisen, der udkommer den 1. november (og jeg tror altså ikke tilbudene gælder før, i fald du skulle føle dig fristet).

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *