Godt begyndt

Det hører sjældenthederne til at den rødhårede ligger ned, mens vi kører bil. Men 2 timer på en total mennesketom strand i selskab med sin matte og en gul tennisbold tog pusten fra hende. Fuldstændig. Hun sov hele vejen hjem og nu en time senere har hun ikke vippet med et knurhår over i fatboyen.

Jeg holder fri i dag. Fra selskabelighed, fra Poden, fra hospitalet… og indtil videre har det være en fremragende lørdag.

God en til dig.

2 Comments

  • Heidi

    Karla er jo også en vandhund af rang. Desværre har vi ikke lige en mennesketom strand i baghaven.

    Vi har dog steder vi kan gå hen og få lysten til vandet styret. Og de gange vi er i løkken er vi faktisk nød til at have hende i snor.For hun kender ikke sin egen begrænsning. Sidst vi var afsted kastede hun nok en liter vand op bagefter. Hun prøver nemlig at “spise” bølgerne og de er jo næsten altid store deroppe.

    Dumme hund.

    Vores rødhårede er i løbetid pt. hvilket driver mig til vandvid. Total klister hund, som gnaver sko istykker når vi ikke er hjemme. Noget hun aldrig gør udenfor løbetiden!!!! Møjkøter…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *