Time out

Jeg tror nok, jeg tager mig en lille timeout. Både her og der. Mere af nød end af lyst egentlig. Jeg er ved at køre træt. Meget træt.

10 Comments

 • Monica

  den chokolade ser altså ondenlyne mig god ud… håber den hjalp, lidt…
  kan dog være der skal lidt mere til… mange følelser, kræver meget chokolade…

  føler med dig..

 • Deborah

  Har da tænkt på det, at du lige skulle passe på. Der er jo ingen der siger, at din far behøver (endsige har lyst til) besøg hver eneste dag? Jeg er klar over, din mor føler, hun SKAL være der hver dag, men også hun skal da passe på sit helbred. Hvis I kører ned, er I jo ingen gavn til for din far – vel? Slap nu lidt af og god weekend!

  • Mette

   De er ikke så meget besøgene… de er såmænd ikke så lange, netop for ikke at trætte min far… det er al den køren rundt (100 km. hver eneste dag) og frustrationen over, at min mor intet selv kan finde ud af længere… og så at det hele hænger på mig.

   • Deborah

    Ja forstår godt det med køreturen, men det hænger jo så desværre sammen med besøgene. Pas på dig selv også. Det er ikke sjovt, din mor er blevet gammel og forvirret. Er der ikke andre, der kan hjælpe også?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.