Raw view

Windows har aldrig gidet leget med raw filer. Man har skullet benytte et 3.parts program som Brigde eller Lightroom – men med Microsofts nye Camera Codec Pack til Win7 kan du nu også få et thumbnail-preview af dine raw filer i en stifinder. Bevares de orange blomster er da fine… der er bare for mange af dem.

 

 

Min bedre “skrivebords”halvdel har god tid til at læse Pc-world, Computer World og hvad har vi… og indimellem kommer der denne slags godbidder min vej.

Det er en funktion har jeg manglet, så den er fluks installeret hos mig.

Du kan hente den her

5 Comments

 • Jens Larsen

  Jeg bruger den indbyggede fremviser “Windows Fotofremviser”, hvor til jeg hentet et plugin som jeg har brugt både i Windows Vista og 7.

  Google is your friend:

  “Start Windows Live Photo Gallery, så vil den automatisk fortælle dig at du skal downloade et codec fra canon”

  Det er samme codec jeg bruger til thumbnails visning i stifinderen.

  • Mette

   Jeg har sådan en t-shirt, hvorpå der står “Fuck Google, ask me” – måske burde jeg i virkeligheden sende den til dig 🙂

   Jeg prøver, om jeg kan få det til at du’..!

 • Jens Larsen

  Sorry to say… Men det der codec fra MS er stinkende langsomt sammenlignet med, hvad der ellers findes på nettet, og som også fint kan integrere med “windows billedfremviser”. Canon har sågar lavet en til dit fine kamera 🙂

  Google is your friend… 🙂

  • Mette

   Jamen jeg har brug for at se dem som andet end ikoner i stifinder. Det kan mit Canon software vel ikke? Eller?

   Jeg bruger normalt Lightroom, men det er alligevel rart også at kunne få et hurtigt overblik i en stifinder, hvis man leder efter noget bestemt (jeg er jo ikke just kendt for at være den store fil organisator).

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *