Hold da op

Hvem er det lige, der har pillet ved lysdæmperen de sidste 14 dage?

Sidst jeg var ude kl. 5.30 var der da lyst!

8 Comments

 • Olines

  Jeg syntes der var forsvundet en masse lys i weekenden. Fredag morgen VAR lys, mandag morgen var mørk og nu kl. 19.30 er der også snart mørkt! For pokker hvor det for tidligt at det efterår sætter så massivt ind!

  • Mette

   Jeg møder omkring 7 og da jeg jo også har en hund, der kræver en ordentlig morgentur, så ringer vækkeuret 5.15 – og 5.30 er vi på landevejen.

   Og jeg nyder det faktisk 🙂

 • Rikke

  Pyha ! Er glad for det ikke kun er mig der synes det pludselig er blevet mørkt om morgenen (og om aftenen for den sags skyld !) Det er ligesom lidt sjovere når det går den anden vej, men det varer jo lidt endnu.

  God arbejdslyst, hvis det da er nu du skal retur på posten 🙂

  • Mette

   Det var i dag… selvom Nanna i går godt mente vi kunne tage en uge mere… det er jo rent faktisk en uge tidligere end vi havde regnet med.

   Men så har vi en uge til gode 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *