Fredag i september

September har vist sig fra sin bedste side denne fredag. Bevares, det har blæst en smule, men tilgengæld har solen skinnet smukt hele dagen.

Poden havde noget hår, der skulle klippes og farves. Det er der kun ét sted, de gør på tilfredstillende vis for den unge frøken – og det er hos Hårdesign i Gandrup. Mor har intet at skulle ha’ sagt – andet end at befordre og betale :/

Således blev jeg efter 2 timers frisørbesøg lettet for omtrent en tusse og kunne hjembringe en blondine. Jeg havde ellers gerne beholdt både tussen og brunetten… men jeg har som sagt intet at skulle ha’ sagt (-:

På de kanter kunne vi så passende efterfølgende aflægge besøg hos mormor og morfar, som bor lige der hvor Limfjorden starter, nemlig i Hals. Det var ved at være længe siden. Vi har været optaget af hver vores og Poden er jo efterhånden aldrig til at indfange til familiebesøg mere. Eller til noget som helst andet for den sags skyld. Jeg har haft fornøjelsen af hendes selskab siden tirsdag i sidste uge. Nødtvunget, tror jeg… for aldrig så snart er hun oven på operationen før hun flagrer ud i livet igen og efterlader sin mor alene en fredag aften (og hvor skal hun nyde det, men sig det endelig ikke til nogen).

Nå… jeg må vel drukne min sorg i et glas rødvin. Eller to.

God fredagaften til dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *