Lørdagmorgensol

Endnu engang falder vejrudsigten ud til nordjydernes fordel. Mens resten af landet har været ved at drukne i vand denne sommer, har vi heroppe kunnet nyde mange og dejlige soldage. Også i dag, hvor himlen har været blå og solbeskinnet fra den tidlige morgenstund.

Poden skulle møde på job allerede kl. 8, så vi har allesammen været tidligt oppe. Og ude. Hun er flittig den unge frøken – og der er tjent mange gode penge denne sommer. En stor del af dem har jeg fået i forvaring… der spares sammen til det kørekort, som står højt på ønskesedlen, når hun til april bliver 18. Med kun én indtægt har jeg desværre ikke mulighed for at gi’ hende sådan et… selvom jeg gerne ville… så hun ved godt, hun selv er nødt til at skrabe pengene sammen. Til gengæld kan jeg love hende, at hun må køre i Poloen lige så tosset hun vil. Og det er da også noget.

God lørdag til jer.

6 Comments

 • MissMuffin

  Tak for svar- jeg er flere steder blevet anbefalet et Canon D1000..
  Et kamera er selvfølgeligt ikke bedre, end at det også afhænger af egne evner, men jeg har brug for et kamera der tager bedre lys ind end mit lille digitalkamera..
  Om sommeren er det sån set ok til mit behov, men så snart der er det mindste mørkt eller bare overskyet bliver kvaliteten af billederne ret dårlige..
  Især mine madbillederne vil jeg gerne have skarpere og der har jeg læst mig til, at det er bedst med et 50 mm. objektiv til..

 • MissMuffin

  Hej Mette

  Du tager altid såå flotte billeder.
  Jeg har udsigt til at få en lille slat ekstra penge i hånden når vi når omkring d. 1, så jeg overvejer at investere i et nyt kamera, men ved jo nærmest ikke hvor jeg skal starte med at kigge.
  Hvilket kamera bruger du?
  Jeg er lidt mere til at høre hvad “rigtige” mennesker anbefaler, end til hvad de siger i fotoforretningen, for de vil jo også gerne tjene penge..

  • Mette

   Det er svært for det kommer jo helt an på hvad du vil… hvis du vil gøre noget mere ved det på hobbyplan vil jeg klart anbefale et spejlrefleks kamera og f.eks. Canons billigste model EOS D1000 eller efterfølgeren D1100 er rigtig fine begynder modeller.

   Jeg har selv Canon og altid været glad for mit valg – men rent kvalitetsmæssigt tror jeg faktisk ikke der er den store forskel.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *