På retur

Selvom de første solstråler ramte mig på den tidlige morgentur kan man godt mærke, at sommeren er på retur. Småkoldt var det – og jeg har for første gang ladet klipklapperne stå hjemme og taget de lukkede sko på på job. Ikke alt håb er ude endnu. Det er før set med vidunderligt sensommervejr helt hen i september. Og sådan bliver det da også i år. Håber jeg. Jeg har nemlig fri de tre første uger i september – og selvom jeg skal agere sygeplejerske gjorde det da ikke noget at det var i godt vejr.

Der bliver stille her en stund… for også lysten til at være online i tide og utide er på retur. Ikke at jeg forsvinder helt, men jeg har så mange andre ting, der trækker, optager mig og kræver fordybelse – så i hvert fald for en tid, bliver indslagene lidt sporadiske. Måske.

See you later alligator 🙂

8 Comments

 • Anita

  Her fornægter kulde og regn sig heller ikke og jeg har måttet overgive mig og tænde for radiatoren i dag, men når det kombineres med fyrfadslys, så føles det ikke så slemt.

  Vi “ses”, når lysten og tiden igen er der til det og pøj pøj med den kommende patient. Pas rigtig godt på Jer 🙂

 • Helle K.

  …og nu er jeg lige blevet mere stabil, og så bliver du sporadisk 😉
  Jeg kender det så godt, at man lige pludselig har så meget andet – eller bare ikke lige har lyst eller…
  Her var 10 gr. i morges, men heldigvis stille vejr – og det foretrækker jeg næsten frem for den blæst vi var belemret med i går.

  • Mette

   Jeg tror mest af alt jeg skal lære ikke at føle mig forpligtet til at være her, at man faktisk godt må slukke computeren i dagevis uden at behøve have dårlig samvittighed. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *