1. august og “jobrokade”

1. august… var det ikke lige riiigelig hurtigt vi nåede dertil, hvor landmændene er begyndt at lufte mejetærskeren? Jeg synes det. Og alligevel så jeg gerne de næste 14 dage flyve afsted med lynets hast. Jeg er nemlig mutters alene på pinden. Og det er fandeme kedeligt.

Jeg har lavet min helt egen rokade på kontoret… jeg er flyttet over på oraklets plads… mens han har ferie altså. Og med hans velsignelse. Han er nemlig rar, når det stikker ham. Her kan jeg sidde og overvåge resten af afdelingen, som pt. tæller én mand. En tekniker. Han sidder forresten så stille, at jeg satte webcam overvågning på ham… bevægelses aktiveret… bare for at kunne holde øje med at han nu også trak vejret.!

Han sagde “godmorgen” da han kom, og ellers har der ikke været liv at spore. Heldigvis er “drengene” i kælderen på job og der er dermed lidt liv i kaffe og frokostpausen… ellers var jeg da også blevet skør.

I morgen er der atter en dag… mindre. Det kan kun gå for langsomt.

 

4 Comments

 • Monica

  hehe – du er vel nok en god kollega som bekymrer dig for dine omgivelsers vitale tilstand… eller er det mere efter devisen “livløs ? næ, ikke på mit skift…!”

  • Mette

   Jeg håber, der er nogen på kontoret, der kan førstehjælp, hvis han skulle glemme at trække vejret 😉

 • Katrine

  Min absolut yndlingsmåned. Elsker når duften af korn, halm og lyden af mejetærskeren sniger sig ind ad vinduer og døre. I min dunkle barndom hjalp jeg bondemanden med at stable halmballer, og hold fast med sorte bussemænder og rifter det gav. Men stadig en af mine bedste minder…. Gid man kunne få duften på dåse!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *