Doggie Lounge

Der skal ikke herske nogen tvivvl om, at Arabella er glad for sin Fatboy. Der bliver fyldt krøyerkugler på flere gang om året og det er fordi den bliver brugt. Meget.

MEN. For sådan et er der også. Den skal vaskes med forsigtighed, hvilket vil sige ved 30 grader. Og det er altså bare ikke nok til at holde den ren og lugtfri. Brugeren er en hund som uden at blinke med et øje går i seng med snavsede poter og våd pels.

Tager du chancen og hæver temperaturen til blot 40 grader smuldre den indvendige belægning og stoffet bliver tyndt og er ikke længere vandtæt. Det punkt er vi forlængst forbi og der er stort set ingenting indvendig mere.

Træls. Og prisen på sådan en fætter taget i betragtning… rigtig træls! Det bør de kunne gøre bedre.

Jagten på et alternativ er indledt. Jeg har allerede kigget Bia Bed, men hvis du nu har et helt fantastisk forslag hører jeg gerne fra dig. Og hav lige i mente, at hun er vejer ca. 50 kg. så et tæppe henne i hjørnet er altså ikke  fyldestgørende som seng.

 Hun bliver forresten 5 på søndag… så hun fortjener vel også lidt ekstra 🙂

8 Comments

 • Heidi

  Uh, med en hund som har husstøvmide allergi kigger jeg lige med her. For der skal betrækket vaskes ved 60 grader og jeg vil så gerne have en fatboy eller østrand. Men fordi de ikke kan vaskes ved så høre temperature er det no go.

  • Mette

   Der står desværre ikke noget på producentens side omkring vasketemperaturer – men så snart jeg har den i hånden skal jeg nok lade sig vide, hvor meget den tåler.

 • Olines

  Jeg vil gerne anbefale Doggybagg x-treme. Jeg har en til mine 3 hunde og er utrolig glad for den. Den holder! Du kan google den er der kommer flere forhandlere frem her i DK. Jeg har købt min på verdenshunde udstilling i Herning til en rigtig god pris, så den er nok ikke billigere end FATBOY´en, men jeg tror den holder bedre. Kan klart anbefales!

 • Christina Hansen

  Hej Mette,

  Jeg kan kun anbefale Østrand puder – dem i Beavernylon – de er guld værd og det bedste af det hele er der er inderpude i til Krøyerkuglerne – det vil sige at inderpuden kan tages ud – tørres af med en klud og betrækket kan vaskes så den dufter godt igen 🙂 Inderpuden kraftig, vandtæt og åndbar 🙂

  http://ostrand.dk/shop/saekkesenge-70s.html

  Mvh Christina

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.