Ved hawet

Poden startede knallerten kl. 9:30 for at køre på job… en arbejdsdag, der varer helt indtil 18:30. Det skulle nu ikke forhindre den rødhårede og jeg i at drage ud i det fine lørdagsvejr… en lørdag, som desværre er den eneste solskinsdag, der er udsigt til så langt øjet rækker på tv2’s vejrudsigt.

Jeg lod mig inspirere af Miss Muffin og kørte Poloen mod Svinkløv Badehotel. Vi gik en lang tur i plantagen og fulgte til sidst en sti ned mod havet og gik retur i vandkanten.

Der var pænt besøgt lige omkring hotellet. De dyre biler og overklassefruerne var stærkt overrepræsenteret, men når de kan tage kr. 195 for en rødspætte med kartofler og persillesovs, så er det heller ikke ligefrem et frokostspisested for fattigrøve som undertegnede. Jeg kunne nu godt ha’ tænkt mig at stikke næsen indenfor… måske kan man nøjes med kaffe og kage, hvis man engang kommer forbi lidt uden for sæsonen.

Selvom der var en del mennesker omkring hotellet var der ikke ligefrem noget, der mindede om en sommerdag ved Vesterhavet da vi kom ned på stranden.

Ved Rødhus, Blokhus og Løkken ligner stranden altid et fluepapir og der er ét kaos af biler, mennesker og hunde. Stranden og vandet omkring Svinkløv er akkurat lige så lækker og som det ses af nedenstående foto var antallet af badegæster til at tage at føle på.

Efter 4 timer i solen pakkede jeg en meget træt hund bag i bilen og vente snuden hjemad. Der er endnu en spændende bjergetape, der skal følges inden dag bliver til aften.

God lørdagaften til dig.!

4 Comments

 • Lotte

  Rigtig god sommer,du skulle jo have været med Rikke og jeg lørdag aften ,da vi rundede Øster Hurup for at tjekke sommerlandet.Næste gang tager vi Blokhus og samler dig op.Knus Lotte

 • MissMuffin

  God ide, der er smukt ved Svinkløv:)
  Da jeg lærte Kristian at kende gik vi flere gange turen omkring “Svinklovene”, som er en tur igennem skoven, ned langs en stejl skrænt med fantastisk udsigt over vandet og så endte vi ved stranden og hotellet.
  En lang, men flot tur, især ved solnedgang:)
  Vi snakker også om at tage lidt kaffe og kage på hotellet i slutningen af sæsonen, bar for at snuse og være lidt fint på den, haha..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *