Godt vi har nettet…

De her skilte kan få koldsveden frem på panden, hjertet til at slå vildt og undertegnede til at løbe skrigende bort… jeg holder mig langt væk fra Aalborg centrum i den tid der er rivegilde, gulddage, udsalg og hvad har vi.

Mit temperament er slet slet ikke til hysteriske, masende og begærlige fruentimmere som med vildskab i øjnene flår tekstiler ud af hænderne på hinanden. Jeg får klaus og må ud…

Vil jeg spare penge, handler jeg på nettet og har ofte held til at finde det hele til det halve (altså når man lige ser bort fra mit kamerakøb, som endte i noget af en fiasko) – tøj, makeup, sko, hårprodukter… younameit! Og ikke nødvendigvis kun i udsalgstider.

Hvad gjorde vi egentlig før vi fik nettet?

 

 

3 Comments

  • Olines

    Enig, jeg hader udsalg og går langt uden om gule skilte! Jeg elsker derimod, at shoppe og få god service og vejledning og indrømmet, jeg betaler gerne for det!

  • Anita

    Før vi fik nettet, lå vi og gispede af åndenød efter endt raid. Og før det, da lod vi vores stakkels forældre om den slags 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.