FB

Jeg har sådan et meget ambivalent forhold til Facebook… på den ene side hænger folks pladdersentimentale statusopdateringer, mærkelig spil og kædebreve mig langt ud af halsen og på den anden side, så dukker der pludselig for længst glemte bekendte ud skærmen.

Og jeg kan desværre ikke slippe for det ene og nøjes med det andet.

Nåmen i går blev der lagt billeder ud hos én, som for ganske nylig er dukket op på vennelisten og som jeg deler en fjern fælles fortid med. Billederne er desværre ikke i særlig god kvalitet, men det er skam mig på det her billede. 17 år gammel og nærmest aldrig kysset. Det blev jeg så den sommer… kysset altså.

Der var mange både minder og nyheder at hente i de billeder. Blandt andet fandt jeg ud af, at en af de danske piger, som var i kibbutzen på samme tid som jeg, blev gift med en af de lokale og bor fortsat i Mishmar Hasharon. Jeg tænker på, om jeg måske kunne have fortsat min tilværelse dernede. Det er et eller andet sted dejligt ukompliceret og bo i sådan et kæmpe kollektiv. Der er sørget for dig fra vugge og til grav, der er altid arbejde, mad og bolig, alle kender hinanden, klimaet er vidunderligt året rundt… jo, jeg kunne måske godt være blevet og havde da også dengang planer om lige at skulle stikke næsen til Danmark og så vende retur…

Men jeg gjorde det ikke. I stedet fik jeg job i det firma, hvor jeg fortsat er ansat – og nu må jeg nøjes med billederne. Og Facebook. Og det er helt okay.

Noget godt kommer der bestemt ud af det der sociale medie – og så må jeg sluge de andre kameler.

 

 

6 Comments

 • stephen

  I knew you then, and I know you now.
  The most beautiful girl in the world then and now.
  I think exactly the same sometimes.
  What if!
  We all walk our own paths and sometimes our paths cross. I’m so happy our did.
  maybe they will again (don’t forget your bet)
  I’m not a fan of facebook because anybody can say or post whatever they want about you!
  So just forget about other people who post about you and just enjoy your own life.
  I hope google translated this correctly. I have a feeling I am just writing something not related to the topic!!!!

  heres to old times 🙂

  • Mette

   How could sweet words like yours ever be “off topic” 🙂

   Our paths have already crossed again. Remember. 28 years later. And we will meet again. I promise.

 • Koh-I-Noor

  Du er bestemt yndig som 17 årig. Det var tider, hva’? 😉 Hehe

  Smid dog de af din FB som du ikke gider følge. Flinkeskolen er som bekendt gået på sommerferie 😉

 • Helle K.

  Jeg gider ikke lade mig irritere over div. opdateringer – mine egne er sikkert ikke mere spændende for andre 😉
  Du ser også ud som en, som er parat til at kysse…

  • Mette

   Det er mest sådan nogen a la den her (som jeg har tyvstjålet af Jens), som jeg er ved at kvæles i:

   Hvis du har en vidunderlig VW Polo, som ikke er perfekt, men er perfekt for DIG. Som arbejder hårdt og vil gøre alt for dig. Som kan få dig til at grine, og gør dig glad, men også somme tider vred. Som er din bedste ven, og som du ønsker at blive gammel med. Og som du er taknemlig for hver dag, og ikke kan leve uden, så sæt dette på din status og vis den du er heldig 😉

   Jeg var så klar og der blev også kysset igennem 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.