Alle fortjener en VolksWagen

Vores VolksWagen er nu blomstret… så når nogen for eftertiden møder sådan en tussegammel mellemblå Polo, behøver de ikke undre sig om det nu var os eller… der kører med garanti kun én med det udseende.

Den store blomst på køleren voldte os lidt problemer og vi slap ikke for luftbobler… men pyt! De værste lakskader og (reparerede) rustpletter har fået en blomst og resten lægger man med garanti ikke mærke til mere 😉

Poden læser til eksamen og er hjemme hele weekenden… for første gang i 100 år. Næsten. Det er hyggeligt, der er købt ind til lækker mad og senere er der snold til en god film. Så selvom det er gråt og vådt udenfor, er det en helt okay lørdag.

14 Comments

 • Heidi

  Altså mette. Den måde jeg syntes jeg blev taget imod på var ikke specielt teenage venligt. Nærmere meget, meget frækt. Så så man mig der med blussende kinder…

  Det skinner til gengæld vældig igennem på dine billeder at han vist også er flink, sød og behagelig. Så det kan jo kun være en god kombi.

  • Mette

   Det er i hvert fald det, der gør det sjovt at have en gammel bil… man behøver ikke nødvendigvis være så øm over den. Jeg smider f.eks. også uden at blinke en drivvåd hund ind bagi… det ville jeg nok være noget ked af, hvis bilen var ny og fin 🙂

 • Heidi

  Total cool, mette.

  Har linket til dig idag. Et gammelt indlæg med datter din og L.O.C

  Kan kun igen sige at han er for lækker. Også live

  Heidi

  • Mette

   Jeg ved ikke, om jeg synes han er lækker, men jeg kan forstå på Poden og den måde han tager mod sine fans på, at han er et utroligt sympatisk menneske og det tæller en del hos den her mor 🙂

 • Katrine

  Der er sørme stil over Frkerne Bech 🙂 Man kan da kun blive i godt humør når man møder jer og polo’en!! Rigtig god aften med snask, film og tøsefnidder 😉

  (glæder mig til Rosa er gammel nok til tøsefnidder… selvom jeg så nok er lidt for gammel til det!)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.