Løbetid

I dag begyndte 3 ugers cirkus med bukser, bleer og forsøg på at overtale den rødhårede til at beholde begge dele på.

Vi har allerede været anledning til postyr i kvarteret. Vi havde en ældre dame og hendes dejlige Collie lige i hælene på vores morgentur og den stakkels kone mente at hunden de næste 3 uger ville have kuller. Det er lige før jeg tror, det er nemmere at være ejer af tævehunden 🙂

Jeg var for et år eller to siden af den overbevisning at den rødhårede skulle sterilliseres, for at slippe for besværet med løbetider, men et kald til dyrlægen og en pris på kr. 4200 fik mig på andre tanker… SÅ besværligt er det trods alt heller ikke.

2 Comments

 • Susanne

  Åh ja, løbetid. Jeg har næsten glemt, hvordan det er. Min gamle hund Molly, døde sidste år, 16 år gammel, og hun formåede altså også at sætte kvarteret på den anden ende, når hun var højløbsk. Tsk tsk.

  Nu har vi Tilde på 13 måneder, og jeg tænker at det kun er et spørgsmål om ganske få uger, før vi har balladen med hende også.

  Men jeg har det som du. SÅ besværligt er det trods alt heller ikke..

  • Mette

   Den gene hører nu engang med at have en tæve – men så har de til gengæld så mange andre fordele frem for hanhundene 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *