Hurtig som en Ninja

Lines kæreste har fikset det, så jeg nu – på forhåbentlig one.comagitg tilladeligvis – tager en daglig backup af min database. Og tusind tak for det. Jeg har fortsat ikke fået nærmere besked fra one.com om, hvilken overtrædelse det er, jeg har gjort mig skyldig i, men jeg forventer sandelig at få en ordentlig forklaring og også en forklaring jeg forstår. Hvis ikke, kan jeg kan være meget vedholdende.

Nåmen der sker faktisk også meget andet i mit liv en blogproblemer og jeg har helt glemt at fortælle, at jeg den anden aften var ved at miste både Polo og pelsdyr. Altså kun næsten.

Jeg havde parkeret Poloen med pelsdyret i bagagerummet foran Hvorup Kirke. En smuk lille landsbykirke på toppen af en bakke og med en dejligste udsigt over Nordjylland. Mens jeg fotograferede kirkemuren, så jeg i øjenkrogen Poloen bevæge sig… jeg havde squ glemt at sætte den i gear! Den havde kurs baglæns ned mod Høvejen… tror I lige jeg var hurtig som en Ninja? Jeg spændede bagefter, sprang ind på forsædet og fik hugge bremsen i. Uden nogen eller noget kom til skade.

Heldigvis var der hverken biler eller mennesker i nærheden – og altså ingen vidner til mit stunt – selvom chefen mente, at der måtte være videoovervågning ved sådan en kirke og at det bånd nok var værd at rekivrere 😉

Men billedet blev da ret pænt.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.