Træls

Træls er, når man har fået nyt kamera og gerne vil ud i naturen og himlen så er sort som jorden og truer med kraftig regn. Øv.

Træls er også, når man som Poden med tømmermænd og rystende hænder kan se frem til en arbejdsdag fra 10 – 17.30. Fredagens sidste skoledag og lørdagens karneval har sat sine spor. Så kan hun lære det. Måske.

Jeg hentede hende i Nørresundby i går og der var glansen gået af Skt. Gertrud. Hun lignede noget der var løgn og efter et varmt bad gik hun på hovedet i seng og rørte ikke på sig før kl. 8 til morgen. 13 timer i streg… hun må have trængt (-:

 

9 Comments

 • Brian Nilsson

  Hunde må rigtig nok ikke medbringes på Livø, de bliver øjeblikkelige politianmeldt … på stedet! Faktisk er Livø en af de meget få steder jeg aldrig har set en hund! 😉

  Husk at tag en folder om Livø (herunder et kort), de kan fås gratis ombord på færgen, ellers kan man godt get lost på den bitte ø. Ligeledes man kan købe en varm kaffe eller chokolade omborg på færgen, men husk at tag en madpakke med, for butikken i Livø by har ikke meget at vælge imellem.

 • Brian Nilsson

  Kender det godt! Kan huske da jeg var 14 år gamle, havde lige fået min første stjernekikkert. Det havde været godt vejr med blå himle dagene inden, men den selv samme aften hvor stjernekikkerten stod klar, begyndte det at regne og blæse. Det stoppede ikke før en UGE efter! En uge efter!!! *snøft*

  Jeg har også siddet inde hele weekenden og gerne ville havde været ude og tjekke lidt fugle på de lokale lokaliteter, men vejret har af gode grunde ikke været til det. Den kommende weekend ser dog mere lovende ud og ja, jeg glæder mig også til at komme ud… denne gang med fugleteleskopet 😉

  • Mette

   Årh nej Brian… jeg ved lige nøjagtig, hvor skuffet du har været… bare det at du husker oplevelsen endnu.

   Hvis vejret bliver godt i weekenden tror jeg, at jeg prøver køre til Løgstør og gå i dine fodspor til Livø… og jeg lover dig, at den rødhårede er i snor på hele turen!

   • Mette

    … har jeg lige fundet ud af, at man ikke må medbringe hund på Livø – så hun bliver bare hjemme 🙂

 • yt

  Det er super træls ;(
  Det har også været noget møj vejr siden jeg var på HDR kursus,
  det kræver ligesom stille vejr ;(

  Mon dog, det skal nok prøves igen,når hun har glemt hvor slemt de der tømmermænd var 😉

  Yt.

 • Line

  Ja, vejret er træls – også selvom man ikke sidder på pinde for at komme ud med kameraet! Måske du – engang når vejret bliver bedre – har lyst til at tage mig lidt med ud i det blå, og give mig et lille fotokursus? Det vil jeg gerne! 🙂

  Hils Nanna og ønsk hende god bedring 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.