Karneval 2011

Der var engle og dæmoner, ludere og lommetyve, nisser, nymfer, badedyr og brandmænd… Karneval 2011 er fejet gennem Aalborgs gader.

Jeg var selvfølgelig ude med mit nye grej og sådan en dag stiller folk glad og gerne op til fotografering. Nogen kan man faktisk ikke slippe af med igen. Jeg tog blandt andet billeder af et par “Joan Ørting” lookalikes og fik som tak udleveret kondomer nok til at fylde lommerne 🙂

Optoget fra Nørresundby Torv passerede Limfjordsbroen og efterlod en hale af affald, dåser og smadrede flasker.

Men aldrig så snart havde bagtroppen passeret før oprydningen gik i gang. Fantastisk stykke arbjede der bliver gjort for at slette sporene efter en fest med i omegnen af 25-30.000 deltagere – og det er selvfølgelig også derfor, at byen gerne lægger kulisse til år efter år.

Poden deltager sammen med en flok jodlende knægte iført lederhosen og filthat. Jeg forventer dog ikke hun med sin mangelfulde påklædning bliver ret længe væk… der er 14 grader, kraftig vind og regnbyer og det harmonerer ikke så godt med bare arme og ben. Men det har mødre ikke forstand på. Overhovedet :-/

Der er flere billeder her

Jeg er ikke ubetinget tilfreds med billederne fra første dag med mit nye kamera. Synes mange af billederne manglede skarphed… men det er vist ikke kameraets skyld. Jeg skal jo lige havde lejlighed til lære det at kende. Og desuden var det ikke akkurat verdens bedste fotovejr.

6 Comments

 • Helle K.

  Hmmm jeg kiggede lige efter min søn, han tog toget fra Arden kl. 6 og til forfest i Nr. SUndby, men jeg kan (heldigvis ) ikke se ham…
  Da jeg var ung, gad jeg ikke, nu orker jeg ikke… men jeg har truet mine unger med, at næste gang solen skinner i forbindelse med karnevallet, så dukker jeg op til glokarneval.

  • Mette

   Hvis ikke ligefrem vi ifører os niqab, må vi nok overlade scenen og natten til de unge… hvor pinligt ville det ikke også være for en syttenårig at møde sin mor i sådan en sammenhæng 😉

 • Brian Nilsson

  Lyder som en god dag med nyt “legetøj” og så er karneval vel ganske fint at teste af på. Dejligt billeder fra en sikkert sjovt dag og jeg glæder mig til at at se de kommende billeder fra det kamera, også selv om det ikke er et … Nikon! 😉

  Ang. Poden er jeg sikker på at jeg ville løbe væk og skrige som en lille tøs, hvis jeg mødte hende i en mørk gyde, altså i den makeup… 😀

  • Mette

   Jeg har skam også et Nikon… et lille Coolpix P5000, som jeg altid har i tasken… jeg er nemlig ikke “religiøs”, når det gælder teknik 😉

   Podens aparte udseende vagte ikke så stor opsigt i dag, som det gjorde i går på sidste skoledag… på den korte tur til skolen mødt vi flere som så temmelig forskrækkede ud… jeg tror simpelthen de troede, hun var kommet slemt til skade 🙂

 • Lisbeth K

  Tak for kigget – poden ser noget uhyggelig ud syntes jeg, men det er godt fundet på. Håber ikke hun bliver syg her bagefter. Det kamera skal du nok få meget glæde ud af. God weekend.

  • Mette

   Hun er heldigvis ikke så sart men næste år tror jeg nok jeg vil anbefale hende også at have en plan B – en til koldt vejr og en til varmt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *