Øvelse gør mester

Det bedste råd, jeg kan give er, at du ikke ligger under for din egen forfængelighed
eller andre menneskers ideer om, hvad der er rigtigt, men følger dit hjerte.

Og det er jeg overbevist om at Poden har gjort… fulgt sit hjerte!

En spændende informationsaften og et særdeles positivt møde med Agri College Aalborg er slut. Her er plads til alle – og der står en meget engageret lærerstab klar til at hjælpe de svage og udfordre de stærke.

Vi fik vendt probelmatikken omkring Nannas operation og efterfølgende sygdomsperiode med hendes kontaktlærer. Og selvom om hun skal være længe væk var han positiv og klar med et “det finder vi sagtens ud af“. Det bli’r så godt, det er jeg sikker på!

Og så fik vi også lige lejlighed til at klappe en ko og klø en kalv bag øret (-:

 

7 Comments

 • Heidi

  Uhh, det glæder mit dyrehjerte. Jeg siger det lige igen. hun siger bare til hivs hun har brug for nogle kontakter. Jeg kender mindst et sted som lige er sagen for en dyretosse. Og de tager jævligt elever:-)

  • Mette

   Jeg sender dig lige en mail bagom en dag, for al hjælp til at finde en praktikplads tages imod med kyshånd 🙂

 • heidi

  som jaeg har sagt før. Har jeg selv gået på samme skole. er det stadig barakker man bliver undervis i?

  Jeg har netop været i kolding på hansenberg, som i så også kommer i kontakt med senere i forløbet. Hvor jeg var nede og fortælle de nye grundforløber om det at være dyrepasser ved forsøgsdyr. Og jeg får 2 klasser på besøg i næste uge. Det er altid hyggeligt at møde nye håbefulde dyrepasser aspiranter:-)

  Er forresten ked af at der ikke var nogen rasmus i skærmen i torsdags. Men derimod noget fra grønland…

  Men du kan sikkert finde ham på en genudsendelse:-)

  • Mette

   Nanna blev faktisk lidt hooked på forsøgsdyrene efter aftenens info møde. Som jeg også tror, du nævnte engang, ville de alle i ZOO… men jeg fornemmer at hun efter besøget i går, har fået et lidt mere realistisk/nuanceret syn på det at være dyrepasser.

 • Helle K.

  Jeg er også sikker på, at det vigtigste er, at man følger sit hjerte 🙂
  God fornøjelse til Nanna – og køer er altså søde 🙂

  • Mette

   Det er nemlig SÅ vigtigt… både for at gennemføre uddannelsen, men sandelig også for at være motiveret til et efterfølgende job.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *