Ikke min type…

Han er ikke min type.

Han er lidt for pæn, lidt for ordentlig, grænsende til det kedelige… men der er alligevel noget over denne Hr. Cedergren, som jeg finder aldeles charmerende.

Eller måske er jeg i virkeligheden bare træt af den type jeg sædvanligvis falder for og drømmer derfor om en mand uden overraskelser, som er til at stole på og regne med… og sådan en ligner Jacob Cedergren.

Måske.

Eller også ville jeg i virkeligheden kede mig ihjel..!

(jeg bør måske nævne, at jeg netop har set “Den som dræber på TV2)

 

 

10 Comments

 • Heidi

  Undskyld, Men altså det eneste billede jeg kan finde er det her
  http://tv3.dk/politi/rasmus-station-city

  og det er slet ikke retfærdigt…

  og så lige her
  http://tvtid.tv2.dk/dagensbedstetv/article.php/a-2/day-4/id-33114477.html

  Men måske er jeg bare vild med ham fordi han ikke finder sig i noget pis. Hold nu helt kæft der er nogle klaphatte derude. Om jeg fatter hvorfor nogen gider være politi betjente. Og skulle finde sig i det de gør.

  Det kommer torsdag på tv3+ kl 21. Og der er faktisk flere pæne. Men ham rasmus er nu sød..

 • Pia

  Guuud Mette, jeg overvejede også “mulighederne” i den stille mand, og jeg kom altså frem til at han da godt ku prøves lidt af her i butikken:o))

 • Heidi

  Altså han er da meget pæn. Men her må jeg indskyde at min mand og jeg(ja) har snakket om ham den usandsynlige lækre Rasmus fra politistationen. Her er det hovedsageligt mig der syntes han er lækker. Min mand nævnte så at jeg sikkert ikke var den ensete med de preferencer… Og så smuttede jeg på nettet og jeg kan ikke finde et eneste forum, ja you name it. hvor han bliver omtalt. Er jeg virkelig helt alene.

  Man skulle være et skarn hvis man ikke ville stoppes af ham:-)

  heidi

  • Mette

   Altså Heidi… du kan ikke nøjes med at skrive “Rasmus fra politistationen”… det svarer jo til at vise glasuren uden at vise kagen 😉

   Hvor bliver det sendt? Hvornår? Kan man google et billede?

 • Annette's space

  Åhhhrrr han er da meget nysselig, ham Hr. Cedergren…..måske lidt for blankpoleret, men øhhmm, lige for tiden prøver jeg at overbevise mig selv om at det kan være okay at være glad for en helt almindelig ikke-psykopatisk kedelig hverdags-dansk-mand … og so far går det egenligt ret godt 🙂

 • Rikke

  Hvis du kan se “Den som dræber” uden at falde i søvn, så kan du overleve enhver mand ! 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *