Copenhagen og retur

Jeg elsker at besøge hovedstaden. De lækre forretninger, mangfoldigheden af mennesker, byens hektiskhed… men desværre var det ikke langt, jeg kom omkring denne gang. Hvis jeg nu siger Nyhavn – Toldbodgade – Amaliegade – Lille Strandstræde – Skt. Annæ Plads, så angiver det sådan cirka, den rute jeg har bevæget mig på.

Jeg har dog besluttet, at Poden og jeg til sommer tager en tur – og så bli’r der tid til kanalrundfart, strøgtur og øl i Nyhavn sammen med et par københavner tøser jeg kender  – I promise!

Lige så dejligt, det er at besøge storbyen, lige så dejligt er det, at slippe derfra igen. Mein Gott alle de mennesker og alle de biler. Spændende og dejligt i afpassede doser, men sådan en bonderøv som mig, har det alligevel bedst heroppe i det Nordjyske 🙂

Jeg har weekend nu. Fredag blev en velfortjent (synes jeg selv) fridag. Og jeg har ikke lavet en skid. Overhovedet. Andet end at fjumre rundt på min nye mobil. Det tager vist et par dage før jeg har vænnet mig til, hvor følsom den er. Poden har tørret grinet af og hjulpet mig lidt. I det mindste er jeg glad for, at jeg fik hende til at ringe til mig som den første… ellers havde jeg squ ikke engang anet, hvordan jeg skulle gøre noget så banalt som at tage telefonen.

Efter weekenden er jeg certificeret HTC Wildfire S bruger. Eller noget.

[mp3_embed playlst=”https://www.mettebech.dk/wp-content/plugins/mp3-player-plugin-for-wordpress/mp3/copenhagen.mp3″ colors=”#a93436″]

4 Comments

 • Gitte

  Kan se du har været forbi Christian i glaspusteriet :-).
  Håber vi ses, hvis/når I kommer til hovedstaden.

  • Mette

   Der var desværre lukket da jeg gik forbi, så jeg har bare glanet ind af vinduet 🙂

   Næste gang har vi god tid.

 • Anette B

  Hej Mette.. Jeg er lidt på samme hold som dig.. 😉 jeg er nu udstyret med Iphone4, ny notesbook og har lige været på L-aus kursus.. Så jeg skal også være teknisk i weekenden :-d

  • Mette

   L-aus lyder dæleme også “spændende”… så er det da lidt sjovere at nørde mobil og pc 🙂

   God weekend til dig Anette B

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *