Bitch

– ja mig altså..!

Selvom humøret var steget adskillige grader og mobilen var stille, så endte jeg alligevel med at bide af min makker. Jeg har mange gode undskyldninger… bare ingen der berettiger, at jeg lader min irritation gå ud over de forkerte. Sorry.

Nærmest som bestilt ringede M… om jeg ville med til fjorden? Jeg trængte alvorligt til et godt grin og munter snak, så jeg var ikke sen til at sige ja. Poloen blev pakket med hund og kamera. M medbragte madpakker, højt humør og flere hunde og så vi fik ellers et par herlige timer til at gå i de sidste timer inden solen forsvandt.

Den rødhårede er gået til ro. Jeg går snart samme vej. De sidste dage har været præget af træthed og hovedpine – i dag var ingen undtagelse. Der er ikke flere kræfter at komme efter og jeg tror ikke, jeg når at hilse på Poden, som har annonceret hun kommer hjem med den sidste bus. Vi må vende dagens oplevelser over lørdagmorgenkaffen.

Fortsat god fredag og god weekend!

2 Comments

  • Pia

    Det der med at lade naturen lufte lidt ud i hovedet er slet ik så skidt endda, gir lige som plads til lidt mere- forhåbenligt meget sjovere end det vi lod vinden tage lidt af.

    God weekend Mette, må solen os skinne lige ned på dig:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *