20 grader og næsten ingen vind

Den rødhårede og jeg er vist de eneste beboere, der er hjemme på “Wisteria Lane” og vi har tilbragt den dejligste og fredeligeste eftermiddag i solen… med afstikkere til fjorden, til Vestbjerg, i Netto og til bilvaskepladsen.

Camilla Läckbergs “Fyrmesteren” er læst liggende på den nyindkøbte drømmeseng… gad vide om ikke den bliver sommerens bedste køb. Drømmesengene altså. Ja, ikke fordi… bogen er skam også god!

Poden har været i Mou og køre gokart. Sammen med kæresten og dennes bror. Jeg er for en gangs skyld en kende bekymret. Det er ingen hemmelighed, at hun har arvet sin mors fanden-i-voldske-overmod og tingene har det med at gå en lille bitte smule galt, når vi kaster os ud i discipliner, som vi ikke rigtig har den store erfaring i (men som vi tror, vi er Verdensmestre i)… heriblandt, for Podens vedkommende, at føre et lavtflyvende motoriseret køretøj.

Nåmen jeg har ikke hørt noget, så mon ikke det er gået uden uheld – intet nyt er godt nyt – er det ikke sådan man siger?

På vores fjordtur lykkedes det mig for første gang at komme på skudhold af et rådyr. Den rødhårede holdt vejret. Jeg holdt vejret og det stod stille præcis så længe, som det tager at fyre tre hurtige skud af og så var det smuttet igen. Humlebien ovenover var langt mere medgørlig og lod sig ikke forstyrre af hverken hund eller kamera.

I morgen ser ud til at blive nøjagtig lige så dejlig – sol, 20 grader og næsten ingen vind. Kan man så forlange mere? Jeg tror det næppe!

7 Comments

 • Marianne

  Hej Mette
  Jeg har ingen forstand på at fotografere….men når jeg ser dine altid meget smukke billeder, ville jeg ønske at jeg havde 😉
  Rigtig god påske og fridage
  Marianne

 • Deborah

  Det er rigtig fine fotos. Både bi og rådyr. Rådyr er forbavsende svære at fange, det har jeg også selv oplevet i Dyrehaven, når jeg har forsøgt mig. Men dit skud sidder “lige i skabet”. Rigtig god Påske til dig og dine.

  • Mette

   Dens “venner” var lige løbet over grusvejen, men jeg har heldig at bagtroppen ikke havde så travlt 🙂

   Vi ser meget ofte denne lille flok ved fjorden, men jeg er aldrig kommet tæt nok på at kunne tage nogle ordentlige billeder.

   Også god påske til dig Deborah.

 • Christina

  Hold da op et godt billede Mette! Det er sjældent held og rigtig flot fanget. Fortsat god påske fra Fyn, det er mig med Irish Glen of Imaal Terriere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *