In your dreams…

– Er der noget galt..? Du er så stille!
– Næ..!

Hvad havde h*n egentlig forventet? At jeg krængede min sjæl ud efter h*n sked på mig, da jeg havde allermest brug for en ven?

Gode kolleger… ja! Venner… nope!

(ikke at jeg ikke er glad for omsorgen – for det er jeg – fortroligheden er der bare ikke længere)

Nå, men ellers så blev tirdagen lidt bedre end mandagen. I hvert fald på humørsiden.

Jeg flyttede ind i min 3. job computer… jow jow på én gang… altså bare midlertidig. Måske. Den nye er en super lækker stationær, som skal stå og brumme 24-7. Den lille bærbare tager jeg med mig hjem og så kan jeg nemlig – via remote desktop – arbejde hjemmefra på den computer, der står og brummer i firmaet uden at behøve døje med den langsommere netforbindelse hjemme. Smart eller hvad? Ikke fordi jeg skal arbejde fra Vodskov sådan i større omfang, men når nu Poden skal opereres og behøver min hjælp, er det rigtig dejligt at kunne arbejde hjemmefra og ikke behøve bruge al ferien som sygeplejerske.

Det var tirsdagen hvor min ene skrivebordsmakker sendte mig en Youtube video, som gav varme i kinderne… jeg havde set den utallige gange før. Selvfølgelig.

Det var også tirsdagen, hvor et par afdelinger holdt prikkerunde og vi måtte sige farvel til 29 (tror jeg det var) gode kolleger. Ikke just nogen humørspreder.

Og tirsdagen hvor Poden skulle låne Poloen (jo du læste rigtigt) fordi hun havde inviteret sin far ud at spise… jeg tror hun lod ham køre. Og betale.

Og tirsdagen før den onsdag, som er min sidste arbejdsdag før påske. De sidste feriedage skal skydes af, Poden har fødselsdag, jeg har bestilt håndværkere, vi skal til barnedåb, og svendegilde, Poden skal starte job og 117 andre ting.

Og sidst var det også en tirsdag, hvor ham Morten Ingemann igen var ophavsmand til en herlig  forløsende latter… PJOVERT… jeg elsker det udtryk.

4 Comments

 • Helle K.

  Brudt tillid er det værste af det værste… man kan ikke bare lige smække et stykke tape på og så er det ok. 🙁

  Ikke at jeg nogen sinde ville tage det ord i min mund (thø hø), men det lyder skægt 🙂

 • Lisbeth K

  Det var en skam, det ville ellers have løftet din tirsdagaften over på solsiden og havde givet uforglemmelige fotos 🙂

 • Lisbeth K

  Åhh Mette… Jeg håber du løftede hovedet fra alle dine bærbare og nåede at se solnedgangen idag. Den var her kun 5 min og det regnede – men hvor var den enestående smuk og fuldstændig usædvanlig glødende……

  • Mette

   Øv det lagde jeg ikke mærke til, hvis den altså var at se i Vodskov – jeg tror, der har været gråt og vådt over Vodskov siden i morges!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *