Odør…

De grimmeste lugte har fulgt mig hele dagen… først i et mødelokale, hvor en mand havde brugt en temmelig heftig aftershave og rigeligt af den. Dernæst på vejen hjem da vejen gik forbi osteforretningen… og tilsidst hjemme, hvor landmanden, efter lugten at dømme, har brugt dagen på at sprede frisk gylle 🙁

Besøget i osteforrretningen var sådan et to-i-et besøg. Jeg skulle købe lidt af deres specialiteter og samtidig håbede jeg, at møde ejeren til en lille feriepengesamtale.

Nanna var sidste år ansat dernede i en periode. Desværre røg hun uklar med sin veninde/kollega og jeg er sikker på, at denne har haft stor indfydelse på, at der ikke længere var arbejde til Nanna..! Nå, det er så ligegyldigt nu… hun har fået et både bedre betalt og bedre lugtende job 😉

For nogen tid siden modtog hun brev fra feriefonden. Der var ikke blevet indbetalt feriepenge til hende. De havde rykket flere gange og nu var det så pludselig op til os selv at få krattet pengene ind. Nanna havde ikke meget lyst til at gå derned og tage fat i kravetøjet af ostemanden – og så måtte mor tage affære. Ejeren stod bag disken og uden at komme nærmere ind på samtalen endte det med at Nanna nu får sine feripenge..! Uden bøvl i øvrigt.

Jeg håber, der er mere styr på det i Coop, hvor hun nu er ansat!

3 Comments

 • Mette

  Det lyder godt Susling og Helle K.

  Desuden er lønnen bedre plus hun får tillæg efter 18. Og så er der faste arbejdstider som ikke er afhængig af veninders luner. Det skal hun nok blive glad for.

 • Helle K.

  Sådan en røv med ører – godt du kunne få rusket lidt op i ham.
  Der er helt styr på det i Coop – mine unger har jo arbejdet i Fakta i mange år og der er aldrig problemer 🙂

 • Susling

  Jeg kan garantere for, at der er mere styr på det i Coop! Min søn har et fritidsjob i en af deres butikker og alt kører glat. Bare så du kan sove roligt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *