Noget særligt..!

Så blev det da vist forår… og dét i sådan et raseri!

I går var jeg kold og gennemblødt efter en tur ude med den rødhårede. I dag har vi siddet ved fjorden med åbenstående jakker og ansigtet vendt mod solen. Der hænger vasketøj i haven og jeg så årets første brumbasse besøge en af de få krokus jeg har i haven.

I onsdags var Poden til jobsamtale i Kvickly Extra og i dag fik hun jobbet som bagerjomfru. De havde fortalt hende, at da hun havde forladt kontoret, havde de overhovedet ikke været i tvivl om, hvem der skulle have jobbet. Hun ER noget særligt.

Jeg har selvfølgelig vidste det heletiden… men derfor er det rigtig dejligt, at andre også påskønner hendes smilende og imødekommende væsen! Fra 18. april er hun at finde bag disken fra 16.30 og til lukketid – så smil lige hvis du ser hende 🙂

Og så er det jo 1. april og jeg lod mig dumpe lige ned i den første og bedste aprilsnar… selvom jeg var forberedt fra morgenstunden! 

Nå ja… og sidst men ikke mindst, så er det fredag og med udsigt til et brag af en weekend – vejrmæssigt – kan fredagshumøret da ikke andet end være i top!

Så ha’ lige en

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *