Allerførste møde med Bob D

Det kan godt være Miriam have inviteret os til at besøge hvalpene i en time… men vi var ikke til at drive ud, så det blev til næsten 2½.

På det tidspunkt var hvalpene også segnefærdige af træthed.

Bob til højre – han har hvid hage

.
Den enlige tæve skulle til København og opdrætter havde valgt at beholde en hanhvalp selv og så var der to tilbage. Vi måtte selv blive enige. Jeg havde udset mig den lyse han – ikke af nogen særlig grund andet end at han skilte sig ud – og det unge par, der skulle have den anden havde ingen præferencer og så var det nemt at blive enige.

.
Det er rigtigt fine og meget ensartede hvalpe. De vejer knapt 1 kilo og der er kun få gram, der skiller dem. Alle fire har store åbne næsebor og direkte adspurgt om nogen af hendes tidligere hvalpe er opereret for blød gane og snævre næsebor var svaret nej.

Og her er han så… His Bobness ♥

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *