Mandagsstævnemøde

Om et par timer sidder Poden og jeg på Plastikkirurgisk afdeling på Aalborg Sygehus Syd. Forundersøgelse og en forhåbentlig positivt tilkendegivelse at de vil og kan rette hendes fødselsdefekt. Nu. For to år siden var hun for ung.

6 ugers sygemelding venter og derfor håber vi, at de er i stand til at tage så meget hensyn, at det kan blive i hendes sidste lange sommerferie. Så det ikke kommer til at gå ud over den uddannelse, hun skal starte på efter sommerferien. Jeg har fribillet fra kolleger og chef… jeg kan holde ferie som det passer mig, som det passer med en evt. rekonvalescens.

Vi holder fri begge to i dag. Når undersøgelsen er overstået spiser vi brunch/frokost i byen. Det tror jeg vi fortjener.

Hun synger oppe i badet. Ikke det fjerneste bekymret. Det er kun undertegnede, der er et nervevrag 😕

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *