Søndagsarbejde

Søndag strandende jeg i Skagen. Eller rettere i DcH Skagens hjemmeside.

Jeg var webmaster frem til 2008 – men da jeg blev skilt og derefter alvorligt syg orkede jeg ikke længere alle de frivillige gøremål, jeg dengang var rodet ind i. Hjemmesiden blev overdraget til andre og det er også gået okay… lige indtil nu!

Jeg fik en mail fredag med et nødråb. “Hjælæææælp” var emnet og det viser sig at webmaster posten endnu engang skal overdrages og her gik det galt. De aner ikke hvorfor og hvordan, men i hvert fald ser siden nu sådan ud:

Det er pokkers svært at guide uerfarne folk – specielt når jeg ikke aner, hvad det er de sidder med foran sig. Da jeg bad dem smide alle filerne fra deres egen pc på en skive og sende den til mig med post og de ikke anede hvordan man gjorde det heller… ja, så var der ingen vej uden  om… og det har jeg så brugt stort set hele søndagen på at rydde op i. Uden i øvrigt at blive færdig.

Så meget for søndagsfri!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *