Søndagsmavefornøjelser

Søndagen er tilbragt i familiens skød. Poden og jeg har været til fødselsdagsbrunch hos min storesøster og sikken en…

Jeg har en niece, som har en evne til at lave så lækker lækker mad… ja, jeg kan ikke huske navnet på halvdelen af det vi fik, men blandt andet stod menuen på kogte vagtelæg,  græsk yoghurt med ristet rugbrød og noget appelsin-halløj, skinke med noget dressing med mayo/hvidløg/safran, en anden slags skinke pesto og små ovnbagte tomater, hjemmelavet blomme- og rabarbermarmelade, osv…

Jeg ville sådan ønske, jeg havde evnen – og lysten og tiden – til at gøre så meget ud af det, jeg skal putte i munden. Jeg elsker at spise, når nogen har gidet kæle for detaljerne, men desværre er interessen der ikke og uden den bliver mad noget, der blot skal overståes.

Nå ja og udover den dejlige mad, så er familien blev forøget med endnu en mandligt familiemedlem og i vores meget kvindedominerede familie er det meget velkomment 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *